София ще разполага с над 2.600 млрд. лева. Рекорден бюджет, но

...
София ще разполага с над 2.600 млрд. лева. Рекорден бюджет, но
Коментари Харесай

Терзиев: София има рекорден бюджет от 2,6 млрд. лева, ще търсим още приходи

София ще разполага с над 2.600 милиарда лв.. Рекорден бюджет, само че нашата упоритост не е завършила. Ние ще търсим непрекъснато нови източници на доходи, с цел да може да осъществяваме от ден на ден от плановете, които считаме, че са нужни на града и които идват от всички партии.

Ние ще продължим да се борим, тъй като положителните хрумвания идват отвред. Това съобщи кметът на София - Васил Терзиев след приемането на бюджета на София, оповестява Sofia24.bg.

" София има признат бюджет. Всички ние сме извънредно щастливи, че 45 от общинските съветници гласоподаваха за София и ще поддържат тези политики, които ние считаме, че са нужни за града.

Това, което ние обещахме e да работим амбициозно през цялата година и по приходната част, с цел да намерим още благоприятни условия за финансиране на част от плановете, които са в аварийния лист, на част от положителните начинания, които всички ние желаеме да се случат, само че ще би трябвало първо да намерим от кое място ще дойдат тези доходи.

Едно огромно благодаря, че гласоподаваха за София. Това е бюджет, който е за София, той не е за нас. Ние ще работим, с цел да покажем на софиянци, че групово може да създадем положително за този град, макар полемиките, които имаме, макар ескалацията понякога.

Това е една стъпка, която демонстрира отговорно отношение от общинския съвет ", разяснява още кметът на София.

Той напомни, че до днешния ден се е стигнало мъчно: " Започнахме с доста родилни страдания, едвам избрахме ръководител на Общинския съвет, само че се надявам за този мандат всички ние да създадем допустимо най-вече положителни неща за града ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР